Ju falenderojmë që vizitoni faqen tonë të internetit.
Për çdo informacion që nuk e gjeni në faqen tonë, ju lutemi mos hezitoni për të na kontaktuar
duke telefonuar në+355692092307 ose duke dërguar e-mail: info@victoria.al .
Kjo faqe interneti është pronë e kompanisë VICTORIA sh.p.k dhe çdo informacion duhet marrë me autorizim nga kjo kompani. Copyright 2011.
Adresa:   Rr "Muhamet Gjollesha" Pll.58
                 (Përballë Institutit të Fiskulturës)
Cel:         0692092307
                0692062084
E-mail:   info@victoria.al