Please click on link below to download the catalog in PDF format
To download the catalog in English, please click here.
Ju falenderojmë që vizitoni faqen tonë të internetit.
Për çdo informacion që nuk e gjeni në faqen tonë, ju lutemi mos hezitoni për të na kontaktuar
duke telefonuar në+355692092307 ose duke dërguar e-mail: info@victoria.al .
Kjo faqe interneti është pronë e kompanisë VICTORIA sh.p.k dhe çdo informacion duhet marrë me autorizim nga kjo kompani. Copyright 2011.
e-Katalog
Shqip
English
Adresa:   Rr "Muhamet Gjollesha" Pll.58
                 (Përballë Institutit të Fiskulturës)
Cel:         0692092307
                0692062084
E-mail:   info@victoria.al